nahrávám mapu....

Datum / čas
17.03.2018
15:00 - 18:00

Místo konání
Mama centrum

Kategorie


Plné prožíváni Přítomnosti v jemnosti
„Chceš být silnější? Staň se jemnější!“ (Godfri Dev)

Pro Amritam je rostlina Kakaa posvátnou magickou rostlinou a entitou…Dlouho jsme mezi kvalitním raw kakaem hledaly to ceremoniální…s nímž je s úctou a láskou nakládáno jako s léčivou esencí od semínka až po bob a jeho následné zpracování =o)
Takové Kakao se stává mocnou Medicínou, které nás vede do středu našeho Bytí – Srdce. Při této krásné příležitosti budeme pracovat s vedenou meditací, naší schopností vizualizace, dle potřeby pracujeme také s voice-expressions, zvukovou a pohybovou léčebnou technikou k uvolnění všech našich bloků, které brání přirozenému toku energie a komunikaci mezi Srdcem a vaší Yoni.

Tato dvě centra jsou neddělitelně propojeny : Pokud je Srdce otevřené a milující, Yoni bude rozvétat a bujet jako květ. Právě Kakao je ta pravá medicína, která nesmírně asistuje v prohlubování spojení s našimi ženskými sexuálními orgány.

Zdravá sexualita je zdrojem životní energie, zdrojem léčení, který Vám může sloužit v transformačníchprocesech. Jako ženy, můžeme fyzicky rozkvétat jedině, pokud se cítíme bezpečně I ve zranitelnosti. Pakliže se cítíme komfortně a bezpečně při odhalování obojího – našich potěšení a bolestí zcela volně, beze studu.
Rozprouděním svého Srdce a Yoni aktivujeme silové centrum ženské intuice a dělohu – centrum kreativity. Právě takto Čirá jasnost může proudit a vyživit To, co je v našem životě připraveno rozkvétat, rozvíjet se a růst.

Společně vytvoříme prostor pro ceremonii – moment k propojení se Sestrami v modlitbě k našim Životům, v uctění Matky a Země, jež nás nosí a živí. Ve vřelém objetí Lásky si dovolíme hluboké spojení se svým Srdcem – svým intimním vnitřním světem – a každá s každou – se Vším.

Amritam – Nectar as a Medicine

– pomáhá tvořit most mezi kulturami….od Amazonských pralesů a výšin And a jejich starodávných šamanských dovedností přes Evropský kontinent po břehy Indie její ctnosti, vznešenost a medicinální znalosti a vzdělanost.

V rámci projektů, o kterých se můžete dočíst více na našem webu :
představíme také tradiční byliny ajurvédy a jižní Ameriky, výrobky z nich – biokosmetiku, šperky a další nektary z rukou našich nebo přímo těch, kteří stále opatrují tyto tradice.

CEREMONIE ZAHRNUJE

– Meditaci a Vizualizaci
– Plný šálek kakaového nektaru dle tradiční receptury
– Hlasovou a zvukovou expresi jako léčivé náčiní
– Tanec , radost, smích a sdílení
– Cvičení a techniky k vědomému propojení Srdce a Yoni, k uvolnění všech našich bloků, které brání přirozenému toku energie a komunikaci mezi
– například “Tandava” ( praxe mystického tance z tantrické tradice používaného ke sjednocení člověka se Vším)

PŘINESTE PROSÍM :

: ovoce oříšky a plody, případně I květinu na oltář jako dar a ke sdílení v kruhu na konci obřadu
: Svůj jasný osobní záměr
: osobní předměty a amulety na oltář a chcete-li také dorbné doprovodné hudební nástroje
: svůj oblíbený kalíšek/ hrnek a lžičku
: podložku, případně I deku a meditační polštářek
: oblečte se pohodlně, ale tak aby jste se cítila krásná… je to přeci speciální a jedinečná příležitost

Aby jste se s Duchem kakaa mohla čistě propojit, je třeba věnovat čas sobě a přípravě již před rituálem samotným:

Věnujte si alespoň 5 minut denně pár dní před obřadem. Usaďte se a kultivujte svůj záměr…Co chcete s pomocí Kakaa nahlédnout, ujasnit, vyřešit, manifestovat? Pravděpodobně se Váš záměr v průběhu několika dní bude proměňovat.

Doporučujeme nejméně 24h před ceremonií nejíst a nepít nic živočišného původu (maso, mléko, vejce), vyhnout se kávě, alkoholu, cigaretám a ostatním drogám a stimulantům. V průběhu ceremonie a zejména následujících 24 hodin je potřeba pít dostatek čisté vody.
Pokud berete nějaké silné léky nebo trpíte na migrény – kontaktujte mne ,prosím.g
Ideálně cca 1 h před ceremoniálem nejezte už nic.

Cena: 500,- P
Platba předem na účet – 2600561628/2010 DĚKUJI

S láskou

Marieli a Narayni, Mama centrum

 

Rezervace

Rezervace jsou již uzavřeny pro tuto událost.



Vaše osobní údaje (Jméno, Příjmení, E-mail, Telefonní číslo, Adresa) jsou u mě v bezpečí a budu (Anna Kohutová) je zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů (http://www.mamacentrum.com/vseobecne-obchodni-podminky/), které vycházejí z české a evropské legislativy.